Full width home advertisement

Двері

Post Page Advertisement [Top]

Міжкімнатні двері в дитячу


 Дитяча кімната завжди потребує особливого підходу при оформленні інтер’єру. Під час облаштування такого приміщення важливо врахувати кожну дрібницю. Навіть двері для дитячої повинні відповідати уявленням малечі про казковий світ. Без дверних конструкцій кімната здаватиметься незатишною, а її інтер’єр незакінченим.

Міжкімнатні двері для дитячої: секрети вибору

Від вибору міжкімнатних дверей, як і від будь-яких інших елементів інтер’єру дитячої кімнати, може залежати здоров’я та безпека дитини. Саме тому під час розгляду варіантів дверних конструкцій варто акцентувати увагу на екологічності матеріалу, з якого вони виготовлені. Важливими будуть також конструктивні особливості виробу.
Ідеальний варіант дверей для дитячої кімнати - це дерев’яна конструкція без гострих кутів і потенційно небезпечних елементів оздоблення. Важливо також, щоб фарба не містила токсичних речовин. Радимо уникати вибору дверей, які мають поріг, оскільки діти під час активних ігор можуть зачепитися за нього та впасти.
Щоб повітря в кімнаті завжди було свіжим, відстань між нижньою частиною дверей і підлогою повинна складати 3-4 см. Це сприятиме хорошій циркуляції повітряних мас. Рекомендуємо відмовитися від конструкцій зі скляними вставками, оскільки вони можуть бути небезпечними для дитини. Ви, звісно, можете придбати двері з так званим “безпечним” склом, однак ми радимо зупинитися на глухих конструкціях.

Як створити оригінальний дизайн дитячої кімнати за допомогою дверей?

Якщо ви хочете зробити приміщення казковим, приділіть особливу увагу оформленню стилістики приміщення. Вибір колірної гами залежить від уподобань самої дитини, оскільки їй має бути комфортно в оновленій кімнаті. Щоб зробити її безпечнішою та зацікавити дитину, можна встановити розсувні міжкімнатні двері. Єдиним недоліком такого вибору вважається зайвий галас при закриванні, який може розбудити дитину.
Можна встановити двері, на яких зображені герої улюблених мультфільмів, або конструкції з візерунками, які доповнюють колір шпалер і загальний дизайн кімнати. Рекомендуємо підбирати м’які відтінки, які краще впливатимуть на розвиток дитини.
Важливо, щоб двері мали покриття, яке легко буде відмити після вашого маленького художника. Всі елементи в дитячій кімнаті повинні бути практичними і простими в догляді.

Які ще критерії врахувати при виборі дверей для дитячої?

Фурнітура для міжкімнатних дверей повинна бути якісною та зручною, щоб дитина могла без проблем відкривати та закривати двері. Враховувати потрібно найдрібніші деталі: значення має навіть положення дверної ручки, щоб малюк міг легко дотягнутися до неї. Обов’язково вибирайте двері з прихованими петлями, щоб у дитини не було можливості запхати пальці до дверних зазорів.
Цікавим сучасним варіантом стануть двері міжкімнатні з магнітними замками. Вони не створюють зайвого галасу, а також дозволять виключити можливість того, що малюк випадково закриється в своїй кімнаті.
Щоб організувати в приміщенні хорошу звукоізоляцію, яка сприятиме спокійному здоровому сну, краще вибирати глухі двері без скляних вставок. Вони захистять кімнату від вуличного галасу та гучних звуків у будинку.
Якщо ви вже вибрали модель дверей для дитячої кімнати, перед купівлею радимо ознайомитися сертифікатами, які підтверджують їхню якість, оскільки навіть дорогі вироби можуть виявитися підробкою. Перевірка документів дозволить убезпечити себе від купівлі неякісного товару.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Bottom Ad [Post Page]

| Просування та розробка сайтів, веб-студія «Фабрика сайтів»