Full width home advertisement

Двері

Post Page Advertisement [Top]

Як вибрати двері міжкімнатні для квартири

 Не дивлячись на те, що міжкімнатні двері не піддаються негативному впливу природних чинників і не виконують функції захисту від злодіїв, їх слід вибирати так само ретельно, як і вхідні двері. Першим, на що ми звертаємо увагу, є співвідношення ціна/якість. Коли ж зазначений критерій нас влаштовує, ми починаємо цікавитися дизайном дверних конструкцій.
Ці абстракті поняття мають значення для кожного покупця, але які конкретні рекомендації необхідно врахувати, щоб не помилитися з вибором міжкімнатних дверей? У нашій статті ви знайдете кілька простих, але цінних порад від спеціалістів.

За якими ознаками можна впізнати якісні міжкімнатні двері?

  1. Матеріал конструкції - це перша ознака, за якою можна зрозуміти, із продукцією якої якості ви маєте справу. Натуральна сировина з лаковим покриттям безпечна для здоров’я і прослужить довше за штучні аналоги. Найкращим варіантом будуть масив дерева та натуральний шпон.
  2. Другим важливим показником, який дозволяє безпомилково визначити якість дверної конструкції, є колір. Він повинен бути глибоким і однорідним, без найменших плям на поверхні. Якщо фарба дозволяє бачити структуру деревини, а сама конструкція має ефектний вигляд, перед вами якісний продукт. Зазвичай виробники дешевих неякісних конструкцій застосовують метод тонування, що надає поверхні дверей каламутного відтінку.
  3. Ідеально рівна та гладка поверхня свідчить про правильну технологію виробництва. Важливо, щоб лак, який вкриває конструкцію, був міцним і захищав її поверхню від легких механічних пошкоджень.
  4. Відстань між кутами повинна бути рівною (нормою є похибка максимум в 1 мм).
  5. Якісні двері продаються в комплекті з L-лиштвою та L-коробкою.

Якісні двері в квартиру: додаткові критерії вибору

  • ущільнювач (віддавайте перевагу дверям із м’яким ущільнювачем, оскільки жорсткий не сприятиме суцільному приляганню);
  • притвор (це обов’язковий елемент конструкції дверного полотна, призначений для покращення шумо- та теплоізоляції);
  • загартоване скло (підвищують безпеку конструкції у випадку, коли скло розбивається; окрім того, вставки з загартованого скла виглядають більш витончено та дозволяють створити ефект вітражу).
Якщо для вас довговічність є визначним критерієм при виборі дверної конструкції, орієнтуватися слід на матеріал. Вироби з твердих порід деревини (дуба, вишні, бука) відрізняються більш тривалим терміном експлуатації, ніж конструкції з хвойних порід. Другий варіант потребує частої заміни лакового покриття.

Як купити міжкімнатні двері?

Тим, хто планує встановити міжкімнатні двері в своїй квартирі, рекомендуємо дотримуватися наступного алгоритму дій:
  1. Складіть бюджет. Радимо визначити для себе верхню та нижню межу витрат, які ви готові понести. Включіть до цієї суми монтаж дверної конструкції або розгляньте можливість самостійної установки дверей.
  2. Виконайте заміри. Якщо ви не впевнені в тому, що зможете точно виконати заміри, залучіть до цієї процедури спеціалістів.
  3. Оцініть дизайн. Подумайте, яка модель найкраще впишеться до вашого інтер’єру. Не розглядайте конструкцію, як окремий товар.
  4. Поставте менеджеру всі питання, які вас цікавлять, розпитайте його про гарантійні терміни.
 Вище викладені основні моменти, які слід враховувати при виборі міжкімнатних дверей у квартиру. Отримати професійну допомогу при купівлі дверних конструкцій можна в наших спеціалістів. Зв’яжіться з нами за вказаним номером телефону або скористайтеся формою зворотнього зв’язку на сайті.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Bottom Ad [Post Page]

| Просування та розробка сайтів, веб-студія «Фабрика сайтів»