Full width home advertisement

Двері

Post Page Advertisement [Top]

Двері вхідні - питання вибору якості та ціни


 Після купівлі будинку одразу необхідно подбати про установку надійних вхідних дверей. Першою і основною вимогою до них є високий ступінь безпеки, який дозволить захистити житло від зловмисників. Наступними важливими критеріями, які мають значення при виборі вхідних дверей, є довговічність та привабливий дизайн. У цій статі ми розкажемо про те, які конструкції користуються популярністю серед сучасних споживачів, і допоможемо вибрати найбільш безпечні вхідні двері.

Чому варто вибрати металеві вхідні двері?

Найдешевший варіант - це конструкції, виготовлені з хвойних порід деревини. Двері з сосни не підходять для будинку чи квартири, оскільки мають слабкі тепло- та шумоізоляційні характеристики. Такі конструкції можуть встановлюватися лише на дачі або в надвірних будівлях.
Найбільш надійний і перевірений вибір - це сталева конструкція. Оптимальним варіантом для бюджетних клієнтів, які хочуть захистити своє житло, будуть сталеві двері з додатковими ребрами жорсткості. Такі конструкції називають броньованими дверима. Ребра жорсткості не можна зламати, розрізати чи розпиляти, що робить двері майже невразливими до злому.
Якість і тривалість експлуатації вхідних дверей багато в чому буде залежати від того, наскільки правильно виконаний монтаж. Саме з цієї причини не слід довіряти установку дверних конструкцій спеціалістам із невеликим досвідом роботи або виконувати її самостійно. Економія на монтажних роботах може зробити навіть найбільш дорогі та якісні двері незручними в експлуатації та погіршити їхню захисну функцію.

Надійність і дизайн вхідних дверей

Якщо ви вважаєте, що надійна конструкція не може мати естетичного зовнішнього вигляду, ви здивуєтеся, наскільки широким може бути асортимент дизайнерського оформлення. Можна вибрати не лише колір вхідних дверей, але й тип обробки. Віддати перевагу можна як дешевому порошковому покриттю, так і дорогій обробці з натуральної деревини. Другий варіант часто використовується при виготовленні сталевих дверей класу люкс.

Що таке протипожежні сталеві двері?

Окрім протизламної, двері вхідні виконують ще одну важливу функцію - захист від вогню. Це дуже корисно для мешканців багатоквартирних будинків, де на рівень безпеки впливають не лише можливі дії зловмисників, але й дії сусідів. Протипожежні двері захистять ваше житло навіть у випадку виникнення пожежі на сходовому майданчику. Такі якості конструкції обумовлені додатковою хімічною обробкою, що виконується в процесі виробництва. Речовини, що для цього використовуються, не токсичні. Вони не несуть жодної шкоди для здоров’я та активізуються лише при виникненні пожежі.
Протипожежні двері працюють за таким принципом: конструкція не загоряється потягом тривалого проміжку часу, залишається цілою та не пропускає дим до квартири. Піна, що знаходиться по периметру дверного полотна, при нагріванні розтікається та автоматично блокує всі щілини. Це слугує додатковим захистом квартири від вогню.
Більшість протипожежних дверей володіє хорошими показниками зламостійкості та належить до класу броньованих дверей. Зверніть увагу, що більш надійного варіанту, ніж броньована конструкція, не існує, тому після установки таких дверей ви зможете бути впевненими в системі безпеки вашої квартири.

На що звернути увагу при виборі вхідних дверей?

  • надійність конструкції дверного блоку (навіть двері з тонкого металу стануть суттєвою перешкодою на шляху в зловмисника);
  • замок (саме цей елемент найчастіше намагаються пошкодити при незаконному проникненні в квартиру, тому до його вибору потрібно підійти особливо відповідально);
  • петлі (вони вважаються слабким елементом більшості дверних конструкцій; ці деталі повинні бути не лише міцними, але й чинити суттєвий спротив зломникам).
Перед купівлею тієї чи іншої моделі дверей радимо проконсультуватися в спеціалістів, які допоможуть підібрати оптимальний варіант саме для вашого об’єкту. Таким чином, ви зможете придбати надійну конструкцію та одночасно заощадити кошти.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Bottom Ad [Post Page]

| Просування та розробка сайтів, веб-студія «Фабрика сайтів»