Full width home advertisement

Двері

Post Page Advertisement [Top]

Броньовані вхідні двері - склад, конструкція, характеристики


 Коли ми стикаємося з необхідністю вибору вхідних дверей, основним критерієм, який нас цікавить, є надійність. Кожен із нас неодноразово чув про броньовані двері, однак чим же вони так відрізняються від звичайних дверних конструкцій і чи насправді вони мають підвищений рівень надійності?

Броньовані двері та їхні особливості

Вхідні двері основною функцією яких є організація максимально високого рівня безпеки, тому на їхні естетичні якості зазвичай звертають увагу в останню чергу. При виборі броньованих дверей важливо дізнатися, як вони влаштовані, з якої марки сталі виготовлена конструкція, а також, які замки та петлі входять до комплектації.
Першим етапом при виробництві сталевих конструкцій є збір каркасу з труб із прямокутним перерізом. Ребра жорсткості також складаються з таких труб або профілів, і кріпляться до конструкції за допомогою зварного методу. Наступним кроком є встановлення одного або кількох замків і протизнімних анкерів.
Листи металу, які в 3-4 рази перевищують товщину листів на класичних вхідних дверях, приварюють до каркасу. Під час цього самого етапу утворюються порожнини, які заповнюють шумо- та теплоізоляцією. Після завершення всіх описаних маніпуляцій дверні конструкції навішуються на петлі.
Броньовані двері можуть мати різні типи зовнішньої обробки. Серед найбільш поширених варіантів:
  • штучний замінник натуральної шкіри;
  • порошкове покриття;
  • МДФ-накладки;
  • накладки МДФ із плівкою ПВХ;
  • антивандальна плівка.

Монтаж броньованих вхідних дверей

Броньовані двері вхідні - це важкі, габаритні та дорогі конструкції. Навіть столярам, які давно працюють у будівельній сфері, не завжди вдається правильно виконати монтаж броньованих дверей. Саме тому не варто намагатися встановити таку конструкцію самостійно, навіть якщо ви маєте поверхневі уявлення про будівництво. Це може призвести до того, що двері не будуть функціонувати так, як було зазначено в їхніх характеристиках. Окрім того, займаючись самостійним монтажем важких броньованих конструкцій, ви наражаєте себе на небезпеку.
Під час установки броньованих дверей важливо враховувати бік, у який вони будуть відкриватися. Якщо в майбутньому ви плануєте підняття підлоги, то і цей момент потрібно врахувати при виконанні попередніх замірів дверей. Після правильного монтажу залізних дверей не має залишитися жодної щілини. В протилежному випадку необхідно зайнятися їхнім професійним усуненням або повторним монтажем дверної конструкції.
Якщо ви хочете бути на 100% впевненими у надійності вхідних дверей, довірте всі роботи, які пов’язані з їхньою установкою, спеціалістам.
На особливу увагу в конструкції зламостійких броньованих дверей заслуговують петлі. Оскільки існують різноманітні типи таких деталей, рекомендуємо проконсультуватися у спеціалістів, які порадять найкращий варіант для конкретної моделі дверної конструкції. Краще встановлювати не один, а два замки: циліндровий та сувальдний.

Типи броньованих вхідних дверей

Сучасні виробники випускають наступні типи броньованих дверних конструкцій:
  • класичні односекційні;
  • трисекційні;
  • двостулкові;
  • із бронесклом;
  • із фрамугами;
  • комбіновані.
Незалежно від типу броньованих вхідних дверей, для їхнього виготовлення використовуються сталеві полотна товщиною від 2,5 мм. Стійкість таких конструкцій до ударів вдається підвищити за рахунок подвійної коробки та протизнімних навісів. Пристрої закривання мають високий клас стійкості до злому та можуть гарантувати надійний захист житла від проникнення навіть найбільш досвідчених зловмисників.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Bottom Ad [Post Page]

| Просування та розробка сайтів, веб-студія «Фабрика сайтів»